Zij Wachten Aan De Overkant
Waar gebeurde gesprekken met overledenen
zij_wachten_aan_de_overkant

Auteur:

Joel Marin / Patricia Romanowski

Uitgeverij:

M & P - Weert, 1991

ISBN:

90 6590 738 6

Oorspronkelijke Titel:

We Are Not Forgotten

Korte Inhoud:

Het verlies van iemand die ons dierbaar is, is misschien we lde ergste ervaring die ons kan overkomen. Gevoelens van verlies, eenzaamheid en wanhoop kunnen onze hele toekomst uitzichtloos doen lijken.
Toch zijn we niet zo alleen en verlaten als we zelf misschien wel denken.
Dit boek onthult, aan de hand van gebeurtenissen uit de praktijk van het medium George Anderson, dat de overledenen om wie wij treuren onze pijn kennen en ons kunnen helpen. Zij wachten op ons - aan "de overkant".

"Zij Wachten Aan De Overkant" vertelt over de ware ervatingen van gewone mensen die via George Anderson contact zochten met overleden dierbaren.
Ouders, geliefden, kinderen, zussen, broers en vrienden ontdekten tot hun blijde verassing dat hun geloof in eeuwige vriendschap en trouw geen loze kreet was geweest, maar realiteit.
Met hun warmte, humor, intelligentie en respect bieden deze waar gebeurde verhalen een onschatbaar inzicht in het leven na "de dood".

"Zij Wachten Aan De Overkant" is een verbazingwekkend, maar ook een hoopgevend boek, dat ons in staat stelt een fascinerende blik te werpen in de mysterieuze diepten van de eeuwigheid.